Lessen

Dinsdagavond van 19:00 uur tot 19:30 uur is de avond uitgebreid met wat techniek training en makkelijke dansjes speciaal voor beginners. Voor geïnteresseerden die nog niet zo vergevorderd zijn maar toch ook graag bij The Graceland willen komen is er NU de kans om in te stromen! In dit half uurtje leert u de beginselen en terminologie van het Line-dansen plus leuke, makkelijke dansjes! De rest van de avond kunt u gewoon meedansen en het geleerde in praktijk brengen.
U bepaalt uw eigen tempo!

Lesdagen/tijden

Wat Wanneer
Beginners Dinsdagmiddag van 13:30 tot 15:15 uur.
Niveau 1/2* Dinsdagavond van  19:45 tot 21:30 uur.
Niveau 3* Woensdagavond van  19:45 tot 21:30 uur.

  * Niveau is de moeilijkheidsgraad van de dansen die uitgelest worden.

Inschrijfgeld

Het eenmalige inschrijfgeld voor Country Dancers bedraagt het bedrag van € 4,50. Hiervoor krijg je een lidmaatschapskaart / seizoenskaart. Deze kaart heeft vele voordelen o.a. korting op toegang van de eigen feest- en/of cd-avonden. Ook op vertoon van deze kaart korting bij landelijke evenementen.


Lesgeld

Het Lesgeld voor country Line Dance bedraagt € 15,00 per 4 weken en één losse les kost € 6,00. Als je het ook eens wilt proberen, is de 1e les gratis. Weet je het daarna nog niet helemaal zeker, kan je nog een losse les nemen (tegen eerder genoemde prijs hierboven). Maar daarna dien je lid te worden bij The Graceland.

Dans kopieën

Op de lesavonden zijn er kopiën te koop van de dansen die we uitgelest hebben. Leuk om er een dansboek mee samen te stellen en thuis te oefenen. Kosten: € 0,10 per stuk

De dansschool is tijdens vakanties gesloten. In deze weken hoeft u geen contributie te betalen.

 

The GracelandWist u dat:

 • Line dance leuk is om te doen

 • Dat het goed is tegen stress

 • Het geeft je meer energie

 • Sterkt de spieren

 • Het is sociaal

 • Je hebt niet direct een partner nodig

 • Leeftijd is geen factor
 • Kortom, iedereen kan het doen!!

   

  THE GRACELAND COUNTRY DANCERS IS OPGERICHT “7 April 2000”